Over Maddy Kersten

Maddy Kersten

Mijn naam is Maddy Kersten en sinds 2007 heb ik een praktijk waar ik mensen behandel met allerhande klachten. D.m.v. acupunctuur, magnetiseren, massage en voetreflexologie. Mijn eerste praktijk was ook gevestigd in Maastricht, waarna ik naar Heerlen ben verhuisd alwaar ik 8 jaar mijn praktijk en opleidingscentrum

heb gevoerd. Nu zijn we verhuisd, terug naar Maastricht waar we in het centrum ons opleidingscentrum en praktijk runnen. Ik geef les in massage, acupressuur, voetreflexologie en cursussen intuïtieve ontwikkeling. Dit vak is mijn leven en mijn passie waarmee ik mensen wil helpen en deze kennis geef ik graag door aan mensen.  Welkom in onze praktijk in Maastricht centrum.

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op!

Wij bieden ook wellness-massages. Kijk hiervoor op www.massagemaastrichtcentrum.nl

Al onze therapeuten zijn aangesloten bij het

KZAG Kwaliteit Zorg Alternatieve Geneeswijzen en dragen het keurmerk Kwaliteit Therapeut.

Voor meer informatie kijkt u op www.keurmerktherapeut.nl